Droga do doskonałego smaku

Jesteśmy rodzinną firmą, która powstała w 1990 roku. Zajmujemy się ubojem, rozbiorem oraz przetwórstwem mięsa. Łączymy tradycję, a także wyjątkowy smak, znany i ceniony przez naszych Klientów od lat. Słyniemy z wykwintnych wyrobów, przygotowywanych z wyselekcjonowanego mięsa. 

Działamy również w branży handlowej. W tej chwili posiadamy cztery sklepy, w których sprzedajemy mięso oraz aromatyczne, tradycyjne wędliny. Rodzinny charakter naszej firmy widać na każdym etapie produkcji oferowanych przez nas towarów. Dariusz Gugulski zajmuje się prowadzeniem sklepów, natomiast jego ojciec Władysław jest właścicielem zakładu przetwórstwa mięsnego. 

Jako pierwsi w Krakowie oferujemy wyjątkową jagnięcinę, pochodzącą z naszej własnej hodowli. Mięso do sklepów dostarczamy w półtuszach, które dzielimy na wyręby bezpośrednio przed sprzedażą. Dzięki temu nasi Klienci zyskują gwarancję kupna produktu najwyższej jakości – zawsze świeżego i zdrowego. 

Staramy się stale doskonalić w naszej pracy, służyć radą według naszej najlepszej wiedzy z szacunkiem dbać o każdego Klienta, i dochowywać najwyższej staranności w jego obsłudze.

Naszą najlepszą wizytówką i jednocześnie kapitałem są zadowoleni klienci.